tirsdag den 29. marts 2011

Fuldkornspasta med kødsauce

Fuldkornspasta med kødsauce og revet parmasanost
i alt 275 kcal

Kødsauce til 4 personer:
500 g hakket oksekød
5 revet gulerodder
200 g snittet champignon
1 revet squash
1 dl skummetmælk
2 hakket løg
1 dåse hakket tomat
1 stort fed hvidløg
100 g hakket persille
2 tsk olivenolie
1 oksebouillon
smag til med salt & peber

Tilberedning:
Sæt vand over til pastaen, tilføj salt. Derefter hakkes løgene fint og svitses i olie i gryden, derefter kommer man champignonene i og de svitses med - kom evt. lidt ekstra olie i. Når løg og champignon er svitses gyldne kommes oksekødet i og skal så steges brunt, før man kommer de revet gulerodder, squash og fint snittet hvidløg i. Grøntsagerne vendes godt rundt sammen med kødet - kom mælken i og så skal de hakkede tomater i sammen med persillen, som skal være fint hakket. Til sidst smages saucen til med salt og peber. Tilføj evt. lidt koncentreret tomatpurré eller ketchup. Mens saucen simre, skulle pastaen gerne være kogt færdig. Husk, at pastaen ikke må koge med låg på.
Græskarkernetbaguette smager rigtig godt sammen med.

Idé til anretning:
Læg pastaen i en dyb tallerken, kom derefter saucen hen over, top den med parmasan og lidt grovt persille.

1 kommentar:

  1. Hej Maja ;)

    Jeg har kigget forbi, og vil lige give mig til kende.

    Sikke en dejlig blog, du er ved at stable på benene her. Flotte billeder, og fedt at du skriver hvor mange kalorier, der er i retterne.

    Jeg vil lige følge lidt med ;)

    De bedste hilsner fra
    Anita
    livogmad.blogspot.com

    SvarSlet